نانوا

بررسی و جمع آوری مطالب در مورد نان ها ، مخصوصا نان لواش

نانوا

بررسی و جمع آوری مطالب در مورد نان ها ، مخصوصا نان لواش

طبقه بندی موضوعی
پیوندهای روزانه
پیوندها

منبع: وبلاگ نان صنعتی

نانهای صنعتی با نظارتهای متفاوتی تولید و توزیع می شود که شامل نظارت میکروبی و شیمیایی مواد اولیه ، دقت در عوامل گوناگون در مراحل مختلف تولید و در گلوگاه هایی که می تواند بر کیفیت نان تاثیر داشته باشد مانند شیوه مخلوط کردن ، دمای آب مورد استفاده ، وزن چانه و نحوه شکل دهی ، دما و رطوبت گرمخانه ، دمای فر، زمان سرد شدن و بسته بندی و رعایت موازین 16 گانه بهداشت روی لفافه ها مانند ( تاریخ تولید ، تاریخ انقضا ، ترکیبات ، نام محصول ، پروانه های ساخت و بهره برداری و . . . ) است که نتیجه آن نانی مطبوع و کاملا بهداشتی و طبخ شده براساس اصول و موازین علمی است .

در تولید این نوع نان ها ، رعایت موازین بهداشت فردی و محیط از الزامات اساسی است.

از عمده مواد اولیه ای که در تولید نان های صنعتی به کار می رود می توان به آرد ، روغن یا مارگارین، شکر، نمک ، خمیرمایه ، گلوتن ، شیرخشک ، مواد بهبوددهنده و آب اشاره کرد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی