منبع: وبلاگ نان صنعتی
نانهای صنعتی با نظارتهای متفاوتی تولید و توزیع می شود که شامل نظارت میکروبی و شیمیایی مواد اولیه ، دقت در عوامل گوناگون در مراحل مختلف تولید و در گلوگاه هایی که می تواند بر کیفیت نان تاثیر داشته باشد مانند شیوه مخلوط کردن ، دمای آب مورد استفاده ، وزن چانه و نحوه شکل دهی ، دما و رطوبت گرمخانه ، دمای فر، زمان سرد شدن و بسته بندی و رعایت موازین 16 گانه بهداشت روی لفافه ها مانند ( تاریخ تولید ، تاریخ انقضا ، ترکیبات ، نام محصول ، پروانه های ساخت و بهره برداری و . . . ) است که نتیجه آن نانی مطبوع و کاملا بهداشتی و طبخ شده براساس اصول و موازین علمی است .
در تولید این نوع نان ها ، رعایت موازین بهداشت فردی و محیط از الزامات اساسی است.
از عمده مواد اولیه ای که در تولید نان های صنعتی به کار می رود می توان به آرد ، روغن یا مارگارین، شکر، نمک ، خمیرمایه ، گلوتن ، شیرخشک ، مواد بهبوددهنده و آب اشاره کرد.