نانوا

بررسی و جمع آوری مطالب در مورد نان ها ، مخصوصا نان لواش

نانوا

بررسی و جمع آوری مطالب در مورد نان ها ، مخصوصا نان لواش

طبقه بندی موضوعی
پیوندهای روزانه
پیوندها

منبع: خبرگذاری فارس

سلمان اختیاری ، با بیان اینکه درصدهای مختلف سبوس در آرد باید به گونه‌ای باشد که امکان پخت نان فراهم شود، اظهار داشت: نان‌ها با درجات مختلفی از سبوس‌گیری پخت می‌شود و متاسفانه در داخل کشور و استان نا‌ن‌هایی با درصدهای سبوس مختلف پخت می‌شود که رنگ‌های تیره تا سفید در نان نشانگر درجه سبوس است.

 

وی ادامه داد: نانوایان مجبور می‌شوند تا آرد سفید کامل خریداری و به آردها اضافه کنند تا نانی قابل پخت به مشتریان تحویل دهند.

 

اختیاری گفت: برخی رفتارهای اشتباه در زمینه ترویج کشاورزی موجب شده تا گندم‌های کاشت شده از گلوتن کافی برخوردار نشوند و در گذشته آردهایی که به نام آرد قرمز مشهور بود، امروز دیگر نیز نداشته باشیم.

 

اختیاری تصریح کرد: هر چه سبوس بیشتر باشد نان تیره‌تر خواهد بود ولی در این میان باید ظرفیت و توان نانواها نیز در نظر گرفته شود.

 

رئیس اتحادیه نانوایان تبریز اظهار داشت: رقابت شدیدی بین نانوایان برای جلب مشتری ایجاد شده و آنان تلاش کردند تا با ارائه نان مرغوب‌تر مشتریان خود را از دست ندهند.

 

وی گفت: ارائه نان مرغوب مستلزم رعایت نحوه و شرایط پخت است و بستگی به مهارت نانوا و خمیرگیری خوب دارد.

 

اختیاری تصریح کرد: اما در برخی مواقع هم نامطلوب بودن آرد باعث می‌شود که نتوان نان با کیفیت را در اختیار مشتری قرار دهند ولی درحال حاضر نان تبریز از نظر کیفیت در کشور جایگاه خوبی دارد.

 

رئیس اتحادیه نانوایان تبریز با تأکید بر اینکه به علت کمبود کارگر در این بخش رفته رفته نانوایی‌های سنتی به صنعتی تبدیل می‌شود، اضافه کرد: با این حال نان سنتی جایگاه خود را دارد و در هیچ زمانی نمی‌توان آن را جایگزین نان صنعتی کرد.

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی