نانوا

بررسی و جمع آوری مطالب در مورد نان ها ، مخصوصا نان لواش

نانوا

بررسی و جمع آوری مطالب در مورد نان ها ، مخصوصا نان لواش

طبقه بندی موضوعی
پیوندهای روزانه
پیوندها

کامبیز معتمد وزیری با بیان اینکه اینکه اگر نانوا خواستار آرد کامل باشد باید به کارخانه سفارش بدهد گفت: آرد کامل آردی است که از تمام گندم استحصال شده و حتی یک درصدهم از سبوس آن کسر نشود که اساسا در طبقه بندی آردهای خبازی قرار نمی گیرد.

هرچه میزان سبوس آرد بیشتر باشد خمیر  و کار کردن با آن بسیار سخت‌تر خواهد شد. البته ممکن است تجهیزات ماشینی و اتوماتیکی وجود داشته باشد که بتوان به کمک آن با آرد کامل نوعی نان فانتزی خاص تولید کرد اما در روش پخت تنوری و سنتی این امر جوابگو نیست.

قائم مقام معاون بازرگانی داخلی و سرپرست اداره کل آرد و نان شرکت بازرگانی دولتی در گفت‌وگو با خبرنگار غلات نیوز اظهار کرد: آرد کامل آردی است که از تمام گندم استحصال شده و حتی یک درصدهم از سبوس آن کسر نشود که اساسا در طبقه بندی آردهای خبازی قرار نمی گیرد.  این در حالی است که سبوس‌گیری آرد برای نان سنگک به 7 تا 9 درصد هم می‌رسد، لذا نمی‌توانیم برای هرنوع نان آرد غیرمرتبط به آن را اختصاص دهیم زیرا خمیر سفت می‌شود. خاصیت کشش‌پذیری، زمان ماندن در تنور و میزان پخت هرنان کاملا متفاوت است لذا باید آرد هرنوع نان متناسب با نوع نان توزیع شود.

وی افزود: اگر از سوی کارخانه ها برای هر نوع نانی آرد ویژه همان نان توزیع نشود تخلف محسوب شده و با متخلفان برخورد خواهد شد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی