نانوا

بررسی و جمع آوری مطالب در مورد نان ها ، مخصوصا نان لواش

نانوا

بررسی و جمع آوری مطالب در مورد نان ها ، مخصوصا نان لواش

طبقه بندی موضوعی
پیوندهای روزانه
پیوندها

منبع: شرکت غله منطقه سه


تجهیزات و دستگاههای بخش فیزیکوشیمیایی:

 

1-  NIR (جهت اندازه گیری سریع فاکتورهای آرد)

2- پروتئین گیر دستی Gerhardt

3- گلوتن شوی Perten (اندازه گیری گلوتن و تعیین میزان ایندکس گلوتن)

4- Perten (جهت اندازه گیری سریع مقدار پروتئین)

5- ترازوهای دیجیتال با دقت متفاوت

6- کوره های الکتریکی

7- Sinar (جهت تعیین هکتولیتر گندم)

8- PH متر

 

تجهیزات بخش میکروبی:

 

1- دستگاه آون

2- انکوباتور معمولی

3- انکوباتور پخچالدار

4- اتوکلاو

5- میکروسکوپ

6- کلونی شمار

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی