منبع: شرکت غله منطقه سه
تجهیزات و دستگاههای بخش فیزیکوشیمیایی:
1- NIR (جهت اندازه گیری سریع فاکتورهای آرد)
2- پروتئین گیر دستی Gerhardt
3- گلوتن شوی Perten (اندازه گیری گلوتن و تعیین میزان ایندکس گلوتن)
4- Perten (جهت اندازه گیری سریع مقدار پروتئین)
5- ترازوهای دیجیتال با دقت متفاوت
6- کوره های الکتریکی
7- Sinar (جهت تعیین هکتولیتر گندم)
8- PH متر
تجهیزات بخش میکروبی:
1- دستگاه آون
2- انکوباتور معمولی
3- انکوباتور پخچالدار
4- اتوکلاو
5- میکروسکوپ
6- کلونی شمار