منبع: وبلاگ نان صنعتی
برای جلوگیری از بیات شدن نان باید آن را در فریزر نگهداری کرد.
قراردادن نان در یخچال اگرچه از کپک زدن سریع نان جلوگیری می کند، اما سبب تسریع در بیات شدن نان می شود.
هرچه نان با کیفیت مطلوبتر تهیه شود ، مدت زمان ماندگاری آن بیشتر می شود.
اندازه نان نیز در ماندگاری آن موثر است. اغلب ، یک نان حجیم دیرتر از یک نان کم حجم و مسطح بیات می شود.
چنانچه در تهیه خمیر به جای جوش شیرین که استفاده از آن غیرقانونی است ، از خمیرترش یا خمیرمایه استفاده شود ، ماندگاری نان افزایش می یابد .
نگهداری نان به صورت خشک یکی از شیوه های مطلوبی است که در نگهداری طولانی مدت نان موثر است.