نانوا

بررسی و جمع آوری مطالب در مورد نان ها ، مخصوصا نان لواش

نانوا

بررسی و جمع آوری مطالب در مورد نان ها ، مخصوصا نان لواش

طبقه بندی موضوعی
پیوندهای روزانه
پیوندها

عنوان کتاب : تکنولوژی نانهای مسطح 

عنوان دیگر کتاب: فن آوری نان مسطح

نویسنده: جلال قارونی

مترجمان: محمد حجتی، محمدحسین عزیزی.

سال نشر:  ١٣٨٣   

صفحات: 197

‏ ع‍ن‍وان‌ اص‍ل‍ی: Flat bread technology. c1996

-----------------------

عنوان کتاب: تکنولوژی نان

نویسنده :ناصر رجب زاده

سال نشر:  ١٣۶٨

صفحات: 447‌

---------------------------

نام کتاب: فناوری تهیه نان و مدیریت تولید آن

نویسنده: ناصر رجب زاده

سال نشر: 1389

تعداد صفحه: 848

--------------------------

عنوان کتاب: علم نان

نویسنده: سارا موحد

سال نشر:  1390

صفحات: 192

-------------------------

عنوان کتاب: نان صنعتی

نویسنده: مینو عبداللهی

سال نشر: 1393

تعداد صفحه: 236

--------------------------------------

عنوان کتاب: تکنولوژی غلات و فراورده ها - جلد اول: گندم، آرد، نان، ماکارونی، بیسکوئیت، کراکر و کیک

نویسنده: محمدحسین عزیزی، زهرا هادیان

 سال نشر: 1390

صفحات: 348

---------------------------------

عنوان کتاب: آموزش پخت نان لواش

نویسنده: جواد پازانی انجارقی

سال نشر: 1391

تعداد صفحه: 94

-----------------------

عنوان کتاب: نان های فانتزی و سنتی

نویسنده : اکرم و ساناز مینایی

سال نشر: 1384

صفحات: 62

-------------------------

عنوان کتاب: شیمی و تکنولوژی نان

نویسنده: سعید امانی

سال نشر: ١٣٨٨

صفحات:‏ ١٣۵

-------------------------

عنوان کتاب:  نان (شیمی نان ،پخت و فناوری های آن)

نویسنده: رضا آقاپور مقدم

سال نشر:  ١٣٨٧

صفحات: 189

------------------------------

عنوان کتاب: نان و نانوایی- اصول فنی و بهداشتی: انواع آردها، نان ها، مخمرها،... بهبود دهنده ها، فرها، ...

نویسنده: تئودور آلبرشت، ارلینگر

سال نشر:1395

صفحات: 324

-----------------------------

عنوان کتاب: بیاتی نان از دیدگاه مولکولی

مؤلفان: کوروش جعفریان، زهره کرمی، کیانا پورمحمدی

سال چاپ: 1393

تعداد صفحات: 212

----------------------------

عنوان کتاب: ترین ها در صنعت نان (نگاهی عمیق تر به چگونگی ایجاد کیفیت در تولید نان)

نویسنده: علی ظفری

سال نشر: 1393

صفحات: 416

 ---------------------------------

عنوان کتاب: راهنمای حل مشکلات صنایع آرد، نان و فرآورده های تخمیری

نویسنده: استنلی کاوین، لیندا یانگ

مترجم:علی ظفری

سال نشر: 1383

تعداد صفحه: 400

----------------------------------

عنوان کتاب: راهنمای حل مشکلات محصولات نانوایی

نویسنده: استنلی کاوین- لیندا یانگ

مترجم: مهدی کدیور

سال نشر: 1387

تعداد صفحات : 254

 -----------------------------

عنوان کتاب: بررسی اهمیت تکنولوژی نان به روش‌های صنعتی و سنتی

نویسنده: حمیرا نصیری‌رینه، سیده‌ام‌البنین شریفی‌غربی

سال چاپ: 1394

تعداد صفحات: 128

-----------------------------

عنوان کتاب: اهمیت گندم، نان و پاستا در تغذیه

نویسنده: مهدی امینی

سال نشر: 1393

تعداد صفحه: 158

-----------------------------

عنوان کتاب : نان کامل، نان سبوس دار

نویسنده: محمدرسول دریایی

سال نشر: 1390

صفحات: 352

--------------------------------

 

عنوان کتاب: دنیای نان

نویسنده: محمدعلی رخ، محمدرضا زارع بیدکی

سال نشر: 1384

تعداد صفحه: 308

---------------------------------

عنوان کتاب: طراحی نظام آشنائی مردم با انواع نان (دفترک آشنائی مردم با نان)

نویسنده: مرتضی عبداللهی، مینا کاویانی

سال نشر: 1391

صفحات : 90

--------------------------------

نام کتاب: نان یک ترکیب غذایی فراسودمند

نویسنده: سمیه رهایی

سال نشر: 1394

تعداد صفحه: 200

-------------------------------------

عنوان کتاب: معجزات غذایی و درمانی نان سبوس دار گندم و جو

نویسنده: دکترمحمدرسول دریایی

سال چاپ: 1384

تعداد صفحه: 208

---------------------------------

عنوان کتاب: تولید گندم و صنعت آرد و نان

مولف: جلال قارونی

مترجم:عبدالحسن بصیره

تاریخ انتشار: 1378

تعداد صفحات:  116

------------------------------

عنوان کتاب: بهداشت و ایمنی در مراکز تهیه نان: آنچه کارکنان مراکز تهیه نان و فرآورده های آردی باید بدانند

نویسنده: محمدتقی قانعیان، هادی اسلامی

سال نشر: 1395

تعداد صفحه: 128

------------------------------

نام کتاب: دنیای هنر نان 1

نویسنده: اکرم ذاکری

سال نشر: 1389

صفحات: 79

--------------------------

عنوان کتاب: دنیای هنر نان 2

نویسنده: لیندا کالیستر

مترجم: اکرم ذاکری

سال نشر: 1392

تعداد صفحه: 72

--------------------------

عنوان کتاب: نظام جامع حمایت از ایجاد و توسعه واحدهای مکانیزه تولید نان

نویسنده: دکتر زهرا آراستی  

سال چاپ: 1391

تعداد صفحه: 196

 --------------------------

گل گندم: مراحل پخت نان مرغوب و نگهداری مناسب آن

مؤلف: عظیم قیاسی

سال چاپ: 1392

تعداد صفحات: 76

----------------------------

مهم‌ترین نان‌های سنتی ایران (پخت و تولید)

مؤلف: زهرا حاجی‌حسینی

سال چاپ: 1395

تعداد صفحات: 80

------------------------------

مجموعه مقالات اجلاس تخصصی نان

پدیدآورندگان : رسول پایان

سال چاپ: 1374

تعداد صفحات : 316

--------------------------

غنی‌سازی آرد گندم: دستورالعمل فنی و کاربردی غنی‌سازی و فرمولاسیون

پدیدآورندگان : گردآورنده: مصطفی مظاهری‌تهرانی , گردآورنده: سیدحمیدرضا ضیاءالحق

سال چاپ: 1388

تعداد صفحات : 172

---------------------------------



 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی