نانوا

بررسی و جمع آوری مطالب در مورد نان ها ، مخصوصا نان لواش

نانوا

بررسی و جمع آوری مطالب در مورد نان ها ، مخصوصا نان لواش

طبقه بندی موضوعی
پیوندهای روزانه
پیوندها

منبع: کانون انجمن های صنفی آرد

ناصر رجب زاده ،1320

 

آخرین مدرک تحصیلی:

دکترا,ماشین آلات کشاورزی- دانشگاه بوستون لینیگ آلمان 1973-غربی

سوابق کاری :

موسسه تحقیقات اصلاح و پژوهشی,تهیه نهال و بذر

مدیر کل ,اجرایی و آموزشی

طرحهای  تحقیقاتی:

ارزشیابی نانهای سنتی ایران

  تغییرات کیفی گندم در طی نگهداری در فضای باز

سابقه تدریس:

صنایع غذائی و تکنولوژی .دانشگاه تهران,غلات

صنایع غذائی و تکنولوژی دانشگاه تربیت مدرس,غلات تهران

صنایع غذائی و تکنولوژی    دانشگاه شهید بهشتی,تهران

صنایع غذائی و تکنولوژی غلات,دانشگاه آزاد اسلامی , تهران

پایان نامه های هدایت شده:

اثر اسید اسکوربیک اسید بعنوان یک بهبود دهنده بر روی کیفیت آرد و نان بربری

پایدار سازی سبوس مصرف خوراک انسان

طرحهای سیستم های بارگیری سیلوهای روباز غلات

روش مخمر و نمک و مایه خمیر بر روی بهبود کیفیت نان لواش

تاثیر روش دتمولدوبرلین بر کیفیت تولید نان چاودار

بررسی گلوتن های تولید داخلی و مقایسه آن با گلوتن خارجی

افزودن دانه های روغنی تخم کتان,تخم آفتابگردان و خشخاش به نان بربری

بررسی تاثیر فر آیند تهیه نان و افزودن بیکربنات  سدیم و اسید اسکوربیک بر نان بربری غنی شده با آهن وریبوفلاوین

کتابهای تالیف شده

تکنولوژی غلات

تکنولوژی نان

تکنولوژی آماده سازی و نگهداری غلات

مقالات تالیف شده

فاکتور های موثر در عوامل کیفی و کمی گندم

خواص کیفی و ارزش نانوائی گندمهای بومی ایران

اهمیت سختی گندم

تاثیر تشکیل پوسته نان روی کیفیت پروتئین و کالری

بیاتی نان

تاثیر فیزیو لوژی پزشکی مواد

سلولزی غلات

ارزیابی کیفیت ماکارونی در ایران

بررسی میکروبیولوژیکی سبوس مخصوص خوراک انسان   و حیوان

نگرشی بر مسائل و مشکلات گندم,آرد و نان

نانهای رژیمی

سیر نگاهی نان در جهان

ارزشیابی نانهای سنتی ایران

بررسی گندمهای سن زرده در ایران و روشهای تکنیکی اصلاح آن

آشنایی با زبانها: آلمانی

آشنایی با کشور ها: کانادا, آلمان , فرانسه ,آرژانتین ,استرالیا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی