منبع: کانون انجمن های صنفی آرد
ناصر رجب زاده ،1320
آخرین مدرک تحصیلی:
دکترا,ماشین آلات کشاورزی- دانشگاه بوستون لینیگ آلمان 1973-غربی
سوابق کاری :
موسسه تحقیقات اصلاح و پژوهشی,تهیه نهال و بذر
مدیر کل ,اجرایی و آموزشی
طرحهای تحقیقاتی:
ارزشیابی نانهای سنتی ایران
تغییرات کیفی گندم در طی نگهداری در فضای باز
سابقه تدریس:
صنایع غذائی و تکنولوژی .دانشگاه تهران,غلات
صنایع غذائی و تکنولوژی دانشگاه تربیت مدرس,غلات تهران
صنایع غذائی و تکنولوژی دانشگاه شهید بهشتی,تهران
صنایع غذائی و تکنولوژی غلات,دانشگاه آزاد اسلامی , تهران
پایان نامه های هدایت شده:
اثر اسید اسکوربیک اسید بعنوان یک بهبود دهنده بر روی کیفیت آرد و نان بربری
پایدار سازی سبوس مصرف خوراک انسان
طرحهای سیستم های بارگیری سیلوهای روباز غلات
روش مخمر و نمک و مایه خمیر بر روی بهبود کیفیت نان لواش
تاثیر روش دتمولدوبرلین بر کیفیت تولید نان چاودار
بررسی گلوتن های تولید داخلی و مقایسه آن با گلوتن خارجی
افزودن دانه های روغنی تخم کتان,تخم آفتابگردان و خشخاش به نان بربری
بررسی تاثیر فر آیند تهیه نان و افزودن بیکربنات سدیم و اسید اسکوربیک بر نان بربری غنی شده با آهن وریبوفلاوین
کتابهای تالیف شده
تکنولوژی غلات
تکنولوژی نان
تکنولوژی آماده سازی و نگهداری غلات
مقالات تالیف شده
فاکتور های موثر در عوامل کیفی و کمی گندم
خواص کیفی و ارزش نانوائی گندمهای بومی ایران
اهمیت سختی گندم
تاثیر تشکیل پوسته نان روی کیفیت پروتئین و کالری
بیاتی نان
تاثیر فیزیو لوژی پزشکی مواد
سلولزی غلات
ارزیابی کیفیت ماکارونی در ایران
بررسی میکروبیولوژیکی سبوس مخصوص خوراک انسان و حیوان
نگرشی بر مسائل و مشکلات گندم,آرد و نان
نانهای رژیمی
سیر نگاهی نان در جهان
ارزشیابی نانهای سنتی ایران
بررسی گندمهای سن زرده در ایران و روشهای تکنیکی اصلاح آن
آشنایی با زبانها: آلمانی
آشنایی با کشور ها: کانادا, آلمان , فرانسه ,آرژانتین ,استرالیا