نانوا

بررسی و جمع آوری مطالب در مورد نان ها ، مخصوصا نان لواش

نانوا

بررسی و جمع آوری مطالب در مورد نان ها ، مخصوصا نان لواش

طبقه بندی موضوعی
پیوندهای روزانه
پیوندها

منبع: civilica.com

با وجود آثار مفیدمصرف سبوس گندم برسلامتی افراد، حضور اسید فیتیک در آن باعث کاهش دسترسی ریزمغذی های مورد نیاز بدن می گردد دراین تحقیق روشهای مختلف اندازه گیری اسید فیتیک بررسی و میزان اسید فیتیک و فیبر سبوس سه نوع گندم اندازه گیری شد و مناسبترین سبوس از نظر ارزش تغذیه ای جهت اضافه کردن به نان مشخص شد سپس اثر فراوری دربافر PH=4/8 درزمانهای مختلف برمیزان اسید فیتیک نمونه سبوس بررسی گردید همچنین نتایج نشان داد کمترین میزان اسید فیتیک و بیشترین میزان فیبر درسبوس واریته گندم کراس نیک نژاد بودند.

براساس نتایج روش کمپلکسومتریک به عنوان روش دقیق و سریع جهت اندازه گیری اسید فیتیک معرفی گردید فراوری با بافر به مدت 6و12و 24 ساعت میزان اسید فیتیک را به ترتیب حدود 44 و 69 و 87 درصد در سبوس واریته کراس نیکژاد کاهش داد

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی